Reddit acting goofy in FF.
April 29, 2011 6:30 PM   Subscribe

My reddit page suddenly started looking like this. What's going on? I'm on an iMac running Snow Leopard, with the latest Firefox 4.

The page actually loads completely, but as you can see from the photo the margins are completely screwed. I tried it on Safari and Chrome, and reddit loads fine. Firefox seems to be the culprit.

Reddit was having some issues this past week but this seems to be unrelated and I can't seem to find anyone else having the same problem. Is it a cookie thing?
posted by zardoz to Computers & Internet (6 answers total)
 
Looks like whatever server has the css is not loading for you. I happens to me on occassion and reloading fixes it. If it doesn't, it means Reddit is probably about to take a nap.
posted by birdherder at 6:34 PM on April 29, 2011


Seems like the CSS on the page just hasn't loaded. Have you tried doing a full refresh (cmd+shift+R, I believe)?
posted by gchucky at 6:35 PM on April 29, 2011


Yeah, that just means the css didn't load. Do a force-refresh.
posted by Rhomboid at 7:04 PM on April 29, 2011


I had a problem with this in chrome and it fixed itself after I stopped stopped adblock from blocking it. It's definitely the stylesheet not loading but I wasn't able to fix it with a simple refresh.
posted by EsotericAlgorithm at 8:47 PM on April 29, 2011


Thanks, that worked. But I don't know why it's doing that in the first place. Now a few other sites are a bit wonky, but the alt-shift-r fixes it.
posted by zardoz at 9:12 PM on April 29, 2011


Install any firefox extensions recently?
posted by foraneagle2 at 11:03 AM on April 30, 2011


« Older I'm up for tackling some big a...   |  I once stumbled upon a site of... Newer »
This thread is closed to new comments.