Join 3,382 readers in helping fund MetaFilter (Hide)

3 posts tagged with microsoft by Ikazuchi.
Displaying 1 through 3 of 3.

Related tags:
+ (157)
+ (153)
+ (93)
+ (79)
+ (68)
+ (67)
+ (52)
+ (37)
+ (36)
+ (34)
+ (33)
+ (31)
+ (28)
+ (27)
+ (25)
+ (22)
+ (22)
+ (22)
+ (21)
+ (19)
+ (18)
+ (17)
+ (15)
+ (15)
+ (14)
+ (14)
+ (14)
+ (13)
+ (13)
+ (13)
+ (12)
+ (11)
+ (11)
+ (11)
+ (10)
+ (10)
+ (10)
+ (10)
+ (10)
+ (10)
+ (9)
+ (9)
+ (8)
+ (8)
+ (8)
+ (8)
+ (8)
+ (8)
+ (8)
+ (8)
+ (8)
+ (8)
+ (8)
+ (8)
+ (7)
+ (7)
+ (7)
+ (7)
+ (7)
+ (7)


Users that often use this tag:
Anonymous (6)
southof40 (5)
odinsdream (4)
Mokusatsu (4)
Keyser Soze (4)
schnee (4)
RavinDave (4)
twine42 (4)
Zinger (4)
Mayor Curley (3)
moonbird (3)
.kobayashi. (3)
Ikazuchi (3)
grumblebee (3)
lattiboy (3)
jsturgill (3)
dbirchum (3)
omaralarifi (3)
DJWeezy (3)
beammeup4 (3)
wcfields (3)
caution live frogs (3)
JPowers (2)
paleyellowwithorange (2)
alcahofa (2)
maudlin (2)
scarabic (2)
Joleta (2)
geekyguy (2)
dpx.mfx (2)
ardgedee (2)
relucent (2)
furtive (2)
zharptitsa (2)
paulyballs (2)
ParisParamus (2)
WCityMike (2)
Javed_Ahamed (2)
benjh (2)
lukemeister (2)
merocet (2)
bartleby (2)
Servo5678 (2)
Jimbob (2)
Tallguy (2)
patrickje (2)
Lucie (2)
educatedslacker (2)
fozzie33 (2)
carter (2)
lrodman (2)
desjardins (2)
anastasiav (2)
rosswald (2)
Patbon (2)
nprigoda (2)
Beardman (2)
reenum (2)
4midori (2)
ChasFile (2)

Help me stun SharePoint

[MS SharePoint Filter] We have a SharePoint subsite that needs to be kinda disabled for a wee bit until our SP guy gets back from vacation and updates some workflows (yay management decision). Specifically, everyone with access needs to be set to Read Only and a message needs to be added to every page ("This site is unavailable because blah blah blah). [more inside]
posted by Ikazuchi on Feb 20, 2009 - 9 answers

MS ISA Server confusion.

OK, I'll put all of the relevant information below the cut, but the general issue is how do I convert a dotted quad IP address (xxx.xxx.xxx.xxx) to the integers stored in Microsoft ISA Server logs? [more inside]
posted by Ikazuchi on Aug 10, 2007 - 8 answers

Windows Vista mp3 playback errors

I've installed MS Vista on my shiny new computer and everything works. Except mp3 playback. Whenever I play an mp3 file, be it in Winamp, MediaMonkey, or Media Player 11, songs 'skip' and screech every few seconds, mostly during louder or more complex passages, and as a vast majority of my collection is heavy metal and rock, that is almost all of the time. I've done Google searches and everything keeps pointing to turning off sound enhancements in the Vista Audio control panel. I've tried that and I've even tried updating the bios of my nice little Shuttle xpc. I've updated the Realtek drivers. I'm at a complete loss. Has anyone either run into this and fixed it or know of a solution?
posted by Ikazuchi on May 13, 2007 - 14 answers

Page: 1