Join 3,555 readers in helping fund MetaFilter (Hide)


Missed Connections
September 25, 2010 7:53 PM   Subscribe

JoikuSpot Filter: Everything seems to be in order, but I just can't view any web sites. Please help!

I've set up JoikuSpot Premium on my Nokia 5800 XpressMusic. It runs fine, connects to my phone's GPRS. I can see the wi-icon in the top right corner, and the 3G icon that shows that the connection is active. The status tab on JoikuSpot shows packets going in and out.

The connection shows up on my iPod touch, and I can connect to it without any error. The iPod touch also shows up on the JoikuSpot's list of connected devices. But when I try to view any web pages, or refresh the Facebook, Twitter, etc. applications, I get nothing (even after many, many attempts). The wheel just keeps on spinning without any response. After a while it just times out.

Has anyone else faced this problem with JoikuSpot? How do I get around it? (Alternative/better suggestions for tethering my iPod touch to my phone are welcome as well.)
posted by murtagh to Computers & Internet (4 answers total)
 
Dumb question, but do you have a data plan?
posted by fourcheesemac at 8:26 PM on September 25, 2010


Yes, I do. I can browse the web using my phone just fine. I'd rather use the apps/browser on the iPod, though. Much better experience.
posted by murtagh at 8:29 PM on September 25, 2010


I have the same problem with JoikuSpot Premium. Annoyingly, I did not have the same issues with the free version.
posted by wingless_angel at 5:10 AM on September 26, 2010


I've tried the free and light versions, and it's the same problem with both. Any suggestions on alternative apps/methods I could use?
posted by murtagh at 9:12 PM on October 5, 2010


« Older Which immersion blender should...   |  I've come across an unusual US... Newer »
This thread is closed to new comments.